Cookieregler

Natur til et godt liv – oplevelsestur

Har du modtaget en invitation til en vandring med naturformidler i Svanninge Bjerge under projektet Natur til et godt liv, er du kommet til det rette sted.

Turens indhold og længde afstemmes efter jeres behov, men som udgangspunkt afsætter vi 2,5-3 timer. Derfor beder vi også om detaljerede oplysninger om målgruppen, når I laver en forespørgsel på en tur. De fleste ture tager udgangspunkt i plante- og dyrelivet efter årstiden, men vi kommer også gerne omkring emner som Welsh Black-kvæget, der græsser i Svanninge Bjerge og istiden, der har formet det kuperede landskab. Særlige ønsker kan noteres i feltet i bookingmodulet til højre. Vi anbefaler, at man medbringer frokost eller mellemmåltid til en pause i det fri undervejs.

Forespørgsel og booking

Du skal bruge koden fra invitationen til at lave en forespørgsel på en guidet tur i bookingsystemet her på siden. Du vil umiddelbart herefter modtage en mail, hvor vi bekræfter, at din forespørgsel er modtaget. Bemærk at din booking først er endelig registreret, når en naturformidler har kontaktet dig. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt og inden for fem hverdage. I ferieperioder kan der dog gå længere tid.

Vi ser frem til at byde jer velkommen udenfor!

Naturformidlerne

 

Bemærk:

Ønsker du at booke en naturformidler til et andet arrangement, der ikke høre under 'Natur til et godt liv', kan det gøres via denne side