Cookieregler

Natur til et godt liv, ophold i Knagelbjerghus

Er du partner i projektet Natur til et godt liv og ønsker at booke et ophold i Knagelbjerghus, Svanninge Bjerge, er du kommet til det rette sted.

Ophold i Knagelbjerghus kan ske fra tirsdag til torsdag eller fra fredag til søndag. Ønsker man et længere ophold, kan man foretage to bookinger med datoer i forlængelse af hinanden. I tilfælde af at bookingen kan imødeses vil huset først blive gjort rent efter endt ophold.

Guidet tur ved naturformidler

I forbindelse med jeres ophold i Knagelbjerghus har vores naturformidlere fornøjelsen af at tage jer med på en guidet tur i området. Turens indhold og længde afstemmes efter jeres behov, men som udgangspunkt afsætter vi 2-3 timer. Derfor beder vi også om detaljerede oplysninger om målgruppen, når I laver en forespørgsel på et ophold. De fleste ture tager udgangspunkt i plante- og dyrelivet efter årstiden, men vi kommer også gerne omkring emner som Welsh Black-kvæget, der græsser i Svanninge Bjerge og istiden, der har formet det kuperede landskab. Særlige ønsker kan noteres i feltet hertil. Vi anbefaler, at man medbringer frokost eller mellemmåltid til en pause i det fri undervejs.

Forespørgsel og booking

Du skal bruge koden fra den invitation, du har fået tilsendt, til at lave en forespørgsel på et ophold med guidet tur i bookingsystemet her på siden. Du vil umiddelbart herefter modtage en mail, hvor vi bekræfter, at din forespørgsel er modtaget. Bemærk at din booking først er endelig registreret, når en af Bikubenfondens medarbejdere har kontaktet dig. 

Bookingmodulet er åbent for partnerne i 'Natur til et godt liv' fra 2.-22. november 2015. Herefter vil Bikubenfonden behandle de indkomne forespørgsler og I vil få endelig besked om hvilke bookinger vi kan imødekomme medio december 2015.

Knagelbjerghus kan ikke benyttes til andre formål end aktiviteter i forbindelse med programmet 'Natur til et godt liv'.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i Svanninge Bjerge!

Oldfruen og Naturformidlerne

 

Bemærk:

Ønsker du at booke en naturguide til et andet arrangement, der ikke hører under 'Natur til et godt liv', kan det gøres via denne side